VisitOstrava!!! Oficiální průvodce Ostravou

Můj vzor, Božský Karel

  • 11. may 2024
  • 19:30
  • Gong
  • For sale

Various

Jedinečný koncert, ve kterém s pokorou a úctou (nikoli jako Revival!) zazní průřez celou hudební kariérou našeho největšího zpěváka a zlatého slavíka v podání 24letého Kristiána Šebka, doplněný průvodním slovem a příběhy jeho písní. Celý zážitek navíc umocní velkolepá světelná výprava, prvotřídní hosté a fantastický zvuk. To vše za doprovodu patnáctičlenného živého orchestru.

O projektu
Kristián Šebek: “Už jako malý kluk jsem obdivoval pěvecké umění a šarm našeho největšího českého zpěváka. Učil jsem se od něj a přál si zpívat nejen jeho písně, ale alespoň trochu tak dobře jako on. A tak se Karel Gott stal mým vzorem a je jím dodnes. Jeho písně zpívám od útlého dětství a ještě za dob jeho vystupování vznikla myšlenka, vzdát mu hold a tyto nádherné melodie šířit dál. Po jeho odchodu jsme tyto plány odložili s obavou, že budeme považováni za opovážlivé, teprve nyní si troufáme náš projekt představit světu.”
Uvědomujeme si, že Karel byl a bude pouze jeden a nepřicházíme se snahou vetřít se do přízně diváků jako jakási náhrada. Mým největším přáním je pouze to, aby jeho písně zněly dál a mohli těšit své diváky, to vše v podobě, jakou si zaslouží.
Koncert je naplněn průřezem hitů Karla Gotta, Karla Svobody, Jiřího Štaidla a dalších mistrových autorů, a to od počátku jeho kariéry, až do jeho posledních koncertů. Všechny písně jsou bohatě aranžovány a doprovázeny živým orchestrem až o 15ti členech a to včetně perkusí, dechové sekce, smyčcového kvartetu a dalších nástrojů.

Share

Save to calendar

Address / map

TICKETS
For sale

1390,- / 1290,- / 1190,- / 990,- / 890,-


BOOK TICKETS

Other events in place (23)

Print

Můj vzor, Božský Karel

Gong

Ruská 2993
Ostrava
70300


www.dolnivitkovice.cz


 



OTHER EVENTS in Gong



Tourist Information Offices OSTRAVAINFO!!!

Pobočka Elektra

Elektra

Jurečkova 1935/12

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Věž

New City Hall Viewing Tower

Prokešovo náměstí 1803/8

Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Přívoz

Main Railway Station

Nádražní 164/215

702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Pobočka Svinov

Ostrava - Svinov Railway Station

Peterkova 1152/14

721 00 Ostrava Svinov

Pobočka Jih

INFO JIH!!!

Horní 1664/63a

70030 Ostrava - Jih